3D badkamer ontwerpen

De huidige digitale standaard in het maken van badkamer ontwerpen is toch wel een 3D weergave in HD kwaliteit waarmee de klant écht goed zicht krijgt op hoe zijn nieuwe badkamer er uit kan komen te zien. Een zeer realistische weergave die een 360 graden view biedt vanuit het centerpoint van de badkamer waardoor het lijkt alsof men zich middenin de verschillende badkamer ontwerpen bevindt en vrijuit rond kan kijken. Het in- en uitzoomen vanuit dit middelpunt of het gehele badkamerontwerp weer laten geven als video, bijvoorbeeld via YouTube, behoort ook allemaal tot de mogelijkheden.

Gratis en vrijblijvend

Op onze website kunt u, door gebruik te maken van ons online aanvraagformulier, de door u gewenste stijl, eisen, voorkeuren en wensen voor de nieuwe badkamer of toilet opgeven. Hierbij dient u in ieder geval een tekening met de afmetingen van de ruimte toe te voegen en indien mogelijk een aantal foto’s als bijlage bij te sluiten. Met deze informatie gaan wij dus voor u aan de slag en maken geheel vrijblijvend één of meerdere badkamer ontwerpen die wij vervolgens naar u toe zenden.

Scherpe online prijzen

Op basis van uw mening passen wij de badkamer ontwerpen vervolgens aan totdat u hiermee volledig tevreden bent. Op basis van dit badkamerontwerp maken wij, eveneens geheel vrijblijvend, een sanitair- en tegelofferte voor u op. Doordat al onze werkzaamheden online plaatsvinden kan de webshop van Sani-Bouw ook concurrerende online prijzen hanteren zodat u verzekerd bent van een uiterst scherpe prijsaanbieding.

Meer dan 60 vestigingen, installatie in NL mogelijk

Omdat Sani-bouw vestigingen door het gehele land heeft (inmiddels meer dan 60) zijn wij ook in staat om invulling te geven aan de volgende stap, de badkamerverbouwing zelf. Indien gewenst maakt de “De vakman bij u om de hoek” een afspraak voor het bekijken van de ruimte en het met u bespreken van de uit te voeren werkzaamheden. Vervolgens ontvangt u van deze vakspecialist een maatwerk offerte voor het compleet (of gedeeltelijk) realiseren van het, gezamenlijk met u, tot stand gebrachte droomontwerp van uw nieuwe badkamer of toilet.

De digitale badkamershowroom

Sani-Bouw is op deze wijze in staat om het totale pakket, behorende bij een badkamer- of toiletverbouwing, voor u uit te voeren. Door de kwaliteit van het 3D ontwerpprogramma worden de badkamer ontwerpen dusdanig levensecht aan u gepresenteerd, dat wij van dé digitale badkamershowroom spreken. Met ons concept is het mogelijk om vrijwel het gehele proces op afstand uit te voeren en u hierbij toch meer dan voldoende te ondersteunen en te adviseren. Naast de droombadkamer voor een aantrekkelijk prijs levert u dit vooral: gemak, keuzevrijheid en tijdwinst op.