Onlineverkoper.nl

Dé artikel site van Nederland

Internet

Online een virusscanner aanschaffen

Maak je je soms zorgen over de veiligheid van je computer? Het hebben van een goede anti – virus programma kan het verschil maken voor je PC, laptop, iPad of mobiele telefoon. Met zoveel computervirussen moet de bescherming en beveiliging van uw computer een van uw topprioriteiten zijn . Afgezien van het beschermen tegen virussen , hebben de meeste anti – virus programma’s ook andere functies , zoals firewalls , die zal zorgen voor de juiste veiligheid en beveiliging van uw waardevolle computer en gadgets. Beveiliging van je computer, tablet en smartphone kan grote misgenoegen voorkomen.
• Het antivirus pakket maakt een firewall en zorgt voor de algehele beveiliging van een uw apparaat.
• Bescherming tegen virussen en malware, gegevens, informatie, bestanden, documenten, foto’s, presentaties en ander materiaal opgeslagen op een computer zijn beveiligd tegen plotselinge virusaanvallen of malware.
• Ouderlijk toezicht, ouders kunnen het internet gedrag van hun kinderen in de gaten houden en bijsturen.
• Blokkering van spam en gevaarlijke e-mails, Antivirus software is ook zeer effectief in het scannen van e-mails, e-mailbijlagen en spam e-mails die kunnen worden besmet met schadelijke virussen .
• Antivirus zorgt ervoor dat de reeds geïnfecteerde PC-besturingssysteem, andere functionaliteiten van de PC of een netwerk niet besmetten.
• Snellere updates dan bij gratis antivirussoftware
• Het kopen van een goede antivirus pakket is veel goedkoper dan de schade die virussen en malware kunnen veroorzaken. Denk maar aan documenten en presentaties die verloren kunnen gaan.

  1. Ik heb een McAfee virusscanner, nog nooit problemen gehad.

Leave a Reply

Partners