De meeste hoverboards zijn van een en dezelfde producent met dezelfde specificaties. Namaak hoverboards kunnen kwalitatief ook goed zijn echter zijn er ook boosdoeners die gewoon een slechte kwaliteit namaken. Op basis van de online reviews hebben wij de top 5 beste hoverboards beslist en de belangrijkste specificaties benoemd die deze zo populaire maken. Ga jij binnen kort een hoverboard aanschaffen dan kun je even de tijd nemen om deze vijf aanbevolen uitstekers te bekijken.

1. De SwheelS Hoverboard is van het merk SwheelS en is bedacht door WeFutureCompany B.V., Wat de SwheelS zo bijzonder maakt is dat hij spatwaterdicht is! Dit maakt het veiliger dan vele andere versies van de hoverboard.

2. Segway Ninebot MiniPRO. De Ninebot Mini Pro heeft een sterkere en beter functionerende motoren vergeleken met de overige hoverboards. De meeste hoverboard gaan stuk vanwege oververhitting van de motoren.

3. Razor Hovertrax 2.0. Razor is het eerste Amerikaanse merk die een erkenning heeft gekregen voor veiligheid omdat het goed getest is op vuur en elektrische standaarden. Het is bewezen dat veel hoverboard elektrische storingen krijgen met alle gevolgen van dien.

4. Super Hoverboard heeft krachtige motoren en is bekend vanwege de unieke uitvoeringen. Veder zijn deze hoverborad gelimiteerd verkrijgbaar op de Nederlandse en Belgische markt. Dit model komt niet meer op de markt zodra ze uitverkocht zijn.

5. De Oxboard heeft extra beschermende rubberen stootbumpers die voorkomen dat de bestuurder zich makkelijk kan bezeren. Je voeten zijn dan beter beschermt mocht je een botsing maken.